2010/01/31

Vintage Cicilerim


      Saatlerimi Etsy adlı handmade ve vintage satan online internet sitesinde geçirdikten sonra koyu yeşil deri bir çanta ve krem rengi bir bluzda karar kılmıştım. Ürünler geçen gün, siparişimden 6 gün sonra elimde geçti, ki Amerika'dan ısmarladığım göz önünde bulundurulursa bu çok çok kısa bir süre. 

     Ürünler tam tarif edildiği gibi geldi, hem çok iyi paketlenmiş hem de tertemiz, üstelik yanında dükkan sahibinden düşünceli bir kartla beraber. Dükkan sahibinin Türk çıkması da ayrıca komik bir tesadüf oldu. İki ürün de 28er dolardan 56 dolar tuttu. İkisi de dolabımda yerlerini aldılar. Çantamı dün takmaya başladım, çok mutluyum.

    Bu da kendisi

     Aldıklarımın resimlerini arkadaşım O.'ya gönderdim, ki kendisi son senelerde tanıdığım favori insanlardan biridir, o da çok beğenip üzerine siteye girip bulduklarının resimlerini bana göndermeye başladı:)
     Alışveriş yaptığım dükkanın adı avantanthologue. Siteye girdikten sonra "vintage" seçmeniz gerekli, ayrıca Türkiye'ye getirtmek istiyorsanız soldaki menüden "Turkey" seçmeniz lazım. Biraz kurcaladıktan sonra siteyi çözmek çok kolay.
     İyi alışverişler herkese:)

     www.etsy.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder