2010/01/25

"Kitten Heels" nedir?

 
      İş, finaller ve projelerle dolu bir haftadan sonra bir de baktım ki blogumdan epey uzak kalmışım. Artık tatile girdiğime göre postlarımın da sıklığı artacak.
     İstanbul'da kar 3 gündür yakamızı bırakmadığı için içimi ısıtan bir post yazmak istedim. Yaz gelsin lütfen:)
  
      Efendim, nedir bu "kitten heel" ayakkabılar?
     Geçen yaz giyilebilecek ayakkabı opsiyonları "Ayağımın ağrısından ayakta duramıyorum ama boyum 15 santim uzadı" ile "Yeri hissederek yürümeyi seviyorum, boyumla barışığım" arası iki kutupta gidip geliyordu. Ya apartman yüksekliğinde topuklu stilettolar, veya sıfır topuk babetler. Kitten heel ayakkabı bunun arasında işte, henüz Türkçe terimi olmadığı için yazamıyorum Türkçesini.
     Bu ayakkabıyı da en çok giyenlerden biri Katie Holmes'muş. Kızı Suri'nin de ayağında gördük bu ayakkabıları. Ki Katie Holmes boyfriend jean giyip, 3-4 ay içinde bütün mağazalarda boyfriend jean satılmasını sağlamış bir insandır, bu yüzden bunların da moda olacağına bahse girerim.




     Annesine "Banane ben de topuklu ayakkabı giyicem" diye çığıran Suri'ye annesinin cevabı olarak da moda olmuş olabilir bu ayakkabılar. Eğer öyleyse kendisini tebrik etmek istiyorum, el kadar çocuktan çektiklerimize bak :)
     İlk başta değişik gelse de gözüme, yakıştırmayı bilenler var:



     Bakalım Türkiye'ye ne zaman gelecek "kitten heel" ler ?
     Herkese iyi haftalar :)

 

 


altamiraNYC, project rungay, thumbelinafashionista, farbsugar

1 yorum:

  1. o degil de su suri'ye topuklu giydirmiyor mu annesi, olacak is degil.

    YanıtlaSil